Moccamaster prøvningslinje med Smart Function Kit Pressing
Moccamaster prøvningslinje med Smart Function Kit Pressing
Lineærteknik

Gennemprøvet kaffekvalitet takket være den smarte servopresse fra Rexroth

"Livet er for kort til at drikke dårlig kaffe." På baggrund af denne filosofi etablerede Gerard Smit virksomheden Technivorm i 1964 og opfandt den velkendte Moccamaster-kaffemaskine. For at sikre den perfekte kaffe bruger den hollandske producent en ny testlinje, som blev automatiseret af Bosch Rexroth og dets Certified Excellence Partner Rimas Teknologi.

Lavere omkostninger, større output og tilgængelighed - det var kravene Technivorm stillede til den nye Moccamaster-testlinje, der tester en række ting, herunder vandbeholderens tæthed eller lampernes og trykknappernes isolering. Automatisering af den endelige godkendelsesproces bidrager til at reducere både omkostninger og fejl, samtidig med at output forøges.

Modelspecifik test og intelligent dataindsamling

Ved den endelige kontrol skal de specifikke maskintyper prøves med individuelle parametre. Smart Function Kit Pressing modtager de typespecifikke testparametre, f.eks. det testtryk, der skal anvendes, fra linjestyringssystemet efter scanning af produktets stregkode. Takket være den automatiserede procedure er processen nu meget hurtigere, og outputtet er øget.

En anden fordel ved Smart Function Kit: Procesovervågningsfunktionen i softwarepakken kan overvåge og registrere hele testfasen. Dette gør det muligt for Technivorm at kontrollere den mulige årsag til en fejl ved hjælp af dokumentationen, hvis et produkt returneres. Da Smart Function Kit gemmer alle testdata i systemet, er den enkelte maskines tilstand kendt, når den forlader fabrikken, hvilket gør håndteringen af retur- og reparationsprocesser smartere og mere effektive.

Meget tilfredse kunder

Technivorm er meget tilfreds med den automatiserede testlinje. Der er nu færre fejl, testomkostningerne er blevet reduceret, og produktionen er steget. Den nye dataindsamlingsfunktion giver også et detaljeret indblik i produktionen, så fejl og mangler hurtigere kan analyseres og rettes. I sidste ende sikrer dette, at kunderne får en perfekt kaffemaskine – til den perfekte kop kaffe, ligesom Technivorms stifter Gerard Smit ville have ønsket.

Er du klar til den intelligente servopresse?

Til Smart Function Kit Pressing

Oplev Smart Function Kit for Pressing i videoen:

Simone Engel, Product Manager Smart Function Kit Pressing, Bosch Rexroth AG

Forfatter: Simone Engel

Stilling: Product Manager Smart Function Kit for Pressing, Bosch Rexroth AG